Inboedel opkoper Amsterdam

123 woningontruiming Amsterdam koopt uw inboedel in.

LET OP! Wij bedoelen hier niet mee dat wij geld aanbieden voor slechts een deel van uw spullen of de reguliere inboedel.

Lees onze website voor meer informatie of contacteer ons als u vragen heeft.

Het kan zijn dat u in een korte periode al uw spullen kwijt wilt. Er kunnen hier verschillende redenen achterliggen. Wellicht gaat u plotseling verhuizen of emigreren. Uw spullen wilt u uiteraard niet zomaar ergens lozen. Hier komen wij van pas. Wij helpen u graag met het uitpluizen van de waarde van uw items en of het nog waardevol kan zijn voor een ander.

Inboedel opkoper Amsterdam

Wij raden iedereen aan om niet zomaar iets weg te gooien!

Op het moment dat wij uw gehele ontruiming gaan regelen, bekijken wij de verkoopwaarde van al uw waardevolle items. Onze experts zijn gespecialiseerd in de markt en hebben een goede inschat vermogen. Onze experts kunnen u duidelijk vertellen wat de huidige handelswaarde is van uw items. Een deel van dat bedrag trekken wij in op uw offerte.

Wat verstaan wij onder waardevolle items? Het gaat hier dan om kunst, antiek, designer items, boeken, sieraden etc. Heeft uw item een zeer hoge waarde? Dan schakelen wij onze veilig huis in en zorgen wij voor een soepele verkoop.

Wij krijgen grote hoeveelheden aan witgoed, meubels, kledingstukken etc. aangeboden. Op het moment dat wij dit voor u regelen, zorgen wij ervoor dat uw items op de geschikte plaats terecht komen. In dit onderdeel kopen wij NIET op. We kunnen echter wel regelen dat uw items in deze categorie naar een maatschappelijke instelling worden gebracht. De tijd dat wij daarmee bezig zijn wordt wel in rekening gebracht.

Wij ontzorgen u graag van deze last. Tijdens het ontruimen van uw huis zorgen wij ervoor dat al uw items op de geschikte plek terecht komen. Wat kunnen wij verder doen? Uw woning netjes achterlaten volgens de eisen van uw verhuurder of makelaar. Voor meer informatie kunt u ons contacteren. Wij helpen u graag!

Woningontruiming Amsterdam

ALLE VOORDELEN:

Woningontruiming
Seniorenverhuizing
Bezemschone oplevering
Ervaren personeel
Gunstige tarieven
Vrijblijvende offerte

Woningontruiming Amsterdam

Recente artikels

Woning ontruimen in Amsterdam offerte

Wilt u meer weten over onze service of een afspraak maken? Vraag hieronder een offerte aan. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze services.

Call Now Button