Heb je een woningontruiming gepland maar heb je geen toegang meer tot het deurslot? Dan kun je het beste hulp inschakelen van een slotenmaker, een slotenmaker die direct beschikbaar is en 365 dagen in het jaar je van dienst kan zijn. Zo een slotenmaker vindt je niet gemakkelijk, toch kunnen we je vertellen dat je je geen zorgen hoeft te maken! Wij werken namelijk nauw samen met Slotenmakergerard, Slotenmaker24uurs.nl en Superslotenmakers. Dit zijn erkende slotenmakers die bij spoed geen extra kosten in rekening brengen, dat komt goed uit!

Goedkope betrouwbare slotenmaker

Misschien dat je denkt dat een slotenmaker heel veel geld zal gaan kosten, dat is gelukkig niet zo. Het hangt namelijk af van de type werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden. Vanzelfsprekend is het zo dat de slotenmaker zal proberen om je deur of slot schadevrij te openen, als dat niet mogelijk is dan zal de slotenmaker het slot moeten boren met een boormachine of forceren met een koevoet, het slot gaat hierdoor kapot en zal vervangen moeten worden. Wel kunnen we je vertellen dat de slotenmakers vrijwel altijd sloten op voorraad hebben en deze direct voor je kunnen vervangen. Na het bezoek van de slotenmaker heb je dus een nieuw deurslot gemonteerd.

Slotenmaker prijzen

Hoeveel kost een slotenmaker? Natuurlijk wil je voordat je de slotenmaker inschakelt eerst weten wat de kosten zullen zijn. We kunnen geen exacte prijzen geven omdat dit afhangt van de situatie maar wel een schatting en acceptabele richtlijnen. Vraag van te voren altijd aan de slotenmaker wat de kosten ongeveer zullen zijn, zo zul je geen grote verassingen krijgen wanneer je ineens een paar honderd euro meer moet ophoesten.

– Kan de slotenmaker de deur openen zonder schade? En vinden de werkzaamheden overdag plaats? Dan is een bedrag tussen 80 en 120 euro acceptabel.
– Moet de slotenmaker s’avonds of in het weekend uw deur openen? Dan zullen de kosten tussen de 100 en 150 euro zijn.
– Een nieuw cilinderslot zonder certificaat of keurmerk zal ongeveer 30 euro kosten.
– Een nieuw cilinderslot met certificaat of keurmerk zal ongeveer 75 tot 85 euro kosten.
– Een driepuntslot met SKG keurmerk (inclusief montage) zal tussen de 349 en 395 euro kosten.

Is het een spoedklus? Dan is het handig om vooraf met de slotenmaker de kosten te bespreken, let wel op: slotenmakers die aan de telefoon doorgeven dat ze voor 30/45 euro uw slot “openen” zullen achteraf vaak extra kosten rekenen. De 30/45 euro die ze rekenen waren alleen de “voorrijkosten”. Wees dus gewaarschuwd! Een professionele slotenmaker die met eigen auto’s, personeel etc. werkt kan geen 30/45 euro rekenen. Zeker niet in de avonduren, het is simpelweg gewoon niet rendabel en niet realistisch. Om een goede schatting te krijgen van de kosten die de slotenmaker zal rekenen kun je het beste de prijsindicaties van hierboven gebruiken.

Een goede slotenmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen in ’t jaar beschikbaar. Ze zijn goed opgeleid en werken uitsluitend met ervaren personeel. Wist je dat je ook gratis advies kunt opvragen aan de slotenmaker? Vooral bij inbraakpreventie advies zijn slotenmakers heel ervaren en weten ze precies hoe inbrekers te werk gaan, het is namelijk een deel van de opleiding die ze volgen.

Call Now Button